Red Tram 7 - Teken de petitie

RED_TRAM7.jpg

Eén van de – nog niet besliste - voorstellen van De Lijn in het kader van de hertekening van het openbaar vervoer is het schrappen van tram 7 die Mortsel, Berchem en Antwerpen verbindt. Tram 7 weg, dat kunnen we ons niet voorstellen. De oudste tramverbinding van Mortsel met Antwerpen brengt ons helemaal naar het Eilandje en het MAS.

De verbinding kronkelt ook door heel Antwerpen en passeert o.a. de Nationale Bank, de Meir, de Boerentoren… Na de eerdere inkorting van tram 24 vanuit Deurne en Borgerhout wordt het weer moeilijker om het centrum van Antwerpen te bereiken.

OPROEP AAN DE LIJN OM TRAM 7 NIET TE SCHRAPPEN

We roepen De Lijn op om tram 7 niet te schrappen. Daarom lanceerden we op 14 februari 2020 een online-petitie om tram 7 te behouden. Op vraag van vele mensen is er ook een papieren petitie. Wil je rondgaan voor handtekeningen in de buurt of bij familie of vrienden ? Help mee met de petitie te verspreiden: DOWNLOAD HIER een papieren versie en bezorg ze in de Rubensstraat 36, Mortsel

Tram 7 moet blijven. Teken deze petitie en ondersteun onze oproep aan De Lijn.

De Lijn heeft nog andere voorstellen rond openbaar vervoer in Mortsel (klik hier voor ons persbericht met uitleg). Met deze petitie vragen we u enkel om onze roep tegen de schrapping van tram 7 te ondersteunen.

Al 9.164 ondertekenaars!

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.