Red Tram 7 - Teken de petitie

RED_TRAM7.jpg

Eén van de voorstellen van De Lijn in het kader van de hertekening van het openbaar vervoer is de schrapping van tram 7 die Mortsel, Berchem en Antwerpen verbindt. Tram 7 weg, dat kunnen we ons niet voorstellen. De oudste tramverbinding van Mortsel met Antwerpen brengt ons helemaal naar het Eilandje en het MAS.

De verbinding kronkelt ook door heel Antwerpen en passeert o.a. de Nationale Bank, de Meir, de Boerentoren… Na de eerdere inkorting van tram 24 vanuit Deurne & Borgerhout wordt het centrum van Antwerpen wederom lastiger om te bereiken.

OPROEP AAN DE LIJN OM TRAM 7 NIET TE SCHRAPPEN

We roepen De Lijn op om tram niet te schrappen. Daarom verklaarde Groen op Valentijnsdag 14 februari 2020 de liefde aan het openbaar vervoer en lanceren we nu een online-petitie om tram 7 te behouden. Ook het Mortselse stadsbestuur wil deze verbinding behouden en we ondersteunen het bestuur daarin. 

Tram 7 moet blijven. Teken deze petitie en ondersteun onze oproep aan De Lijn.

De Lijn heeft nog andere voorstellen rond openbaar vervoer in Mortsel (klik hier voor ons persbericht met uitleg). Met deze petitie vragen we u enkel om onze roep tegen de schrapping van tram 7 te ondersteunen.

Al 8.039 ondertekenaars!

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.