Wouter Hans

21 September 2018

Wouter Hans

Plaats 13    

Ik ben Wouter Hans.
De natuur verbaast me keer op keer. Ik hou er enorm van. Ze zou, vind ik, zoveel mogelijk met rust moeten worden gelaten, in België, en eigenlijk overal in de wereld. De mens zou volgens mij meer in harmonie met de natuur moeten gaan leven en er met meer respect mee moeten omgaan. Wat je bijvoorbeeld kan doen door geen (of minder) vlees te eten: ook al hoor je tot een minderheid die dat doet, je maakt hiermee wel degelijk een verschil!
Ik ben natuurlijk ook bezig met mensen. Met Groen zou ik graag willen helpen om iedereen dichter bij elkaar te brengen, zoals in de dorpjes nog het geval is. Samenhorigheid! Ik geloof in dit verband ook in het belang van burgerparticipatie, om de mensen met elkaar te verbinden alsook de mensen met het bestuur te verbinden. Opdat iedereen het gevoel kan hebben iets te zeggen te hebben overde plek waar men woont.
Tot slot nog iets over mezelf: ik lees graag boeken over geschiedenis, filosofie, kunst, muziek, literatuur, politiek :) En ik studeer Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen

Laat de verkiezingen maar komen!