Teken de petitie voor een betere toegankelijkheid van Station Mortsel - Oude God

In het station van Mortsel - Oude God stappen gemiddeld 800 reizigers per dag de trein op. Op zaterdag zijn dat er gemiddeld 450, op zondag 370. Maar voor bijv. mensen met buggy’s, of rolstoelgebruikers en andere minder mobiele mensen is het station zo goed als ontoegankelijk.

Nochtans zijn zowel perron 1 als 2 bereikbaar met een lift De twee liften zijn echter al decennialang buiten gebruik. Groen wil daarom dat NMBS onderzoekt om deze liften terug in gebruik te nemen en ervoor te zorgen dat treinpersoneel minder mobiele mensen veilig op de trein helpt. Bovendien is de NMBS van plan om het aantal liften in haar stations van 250 naar 350 te verhogen tegen 2022. Mortsel - Oude God moet daar met zijn centrale rol voor de reizigers uit de omgeving zeker bij zijn.

Teken daarom deze petitie voor een betere toegankelijkheid van Station Mortsel - Oude God.

 

Al 172 ondertekenaars! Op naar 200
86%

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.

Laatste ondertekeningen

Hilda Bauweleers
Rob Smits
Lore Smellenbergh
Kieran Van Berckelaer
Stien Verelst
ruben duré
Elien Van Craen
Audrey De Decker
Donovan Vanoystaeyen
Hugo Decorte
Hanna de Bakker
Filip Cran