Sara Waelbers

21 September 2018

Sara Waelbers

Plaats 2

Ik ben Sara, 47 jaar (waarvan 10 jaar in Mortsel). Ik ben heel gelukkig getrouwd en mama van 3 jongens van 16, 18 en 20 jaar.
Ik werk als juriste bij het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk (CAW) en hou van op reis gaan, zwemmen en tuinfeestjes geven.
Mortsel heeft veel te bieden. Met onze 3 grote zonen genieten we als gezin elke dag van het groen, de nabijheid van scholen en werk, de efficiënte manier waarop we met trein, tram en fiets overal geraken. 
De voorbije 6 jaar heb ik als lid van de OCMW-raad op woensdag-en maandagavonden van dichtbij kunnen meemaken wat we als Mortsel kunnen betekenen voor mensen, én wat daarbij nog beter kan.
In het dagelijkse leven werk ik nu 23 jaar als juriste in het sociaal werk. Het CAW is een grote hulpverleningsorganisatie. Heel veel mensen die beroep doen op de hulp of begeleiding van het CAW hebben ook juridische vragen. Ik bied rechtshulp voor wie daar nood aan heeft.
Ik weet het dus wel zeker: betaalbare woningen, gelijke kansen, een menswaardig inkomen, onze rechten kunnen waarmaken, hulp en zorg voor wie het moeilijk heeft: we hebben het allemaal nodig. Dat is waarom ik besloten heb me voor Mortsel in te zetten, voor een stad waar het goed is om te leven voor iedereen. Ik wil ervoor gaan dat iedere Mortselaar volwaardig kan deelnemen aan het samenleven. Omdat we een betere toekomst willen voor alle Mortselaars van nu en van morgen.

Ik wil samen met jullie zorgen voor een menselijkere, eerlijkere en gezondere thuis!