Goele Descamps

21 September 2018

Goele Descamps

Plaats 15  

Ik ben Goele Descamps, 29 jaar en woon nog maar een dik jaar in Mortsel maar heb er altijd wel ‘geleefd’. Ik ben meerdere jaren leiding en groepsleiding van de toenmalige scouts 115 geweest en als student was ik vele jaren te vinden voor en achter de toog van Café Manger.
Ik ben Journaliste van opleiding en na enkele jaren zoeken heb ik eindelijk een job gevonden waar ik ‘s morgens met een lach toekom. Niet in de journalistieke wereld maar bij een consultancy in de digitale wereld. Daar werk ik als ondersteuning van de consultants en verantwoordelijke communicatie en social media. Al enkele jaren speel ik in een vrouwenvoetbalploeg bij SV Sint-Jozef, genaamd ‘FC Monas’, waar ik met trots nummer 24 op mijn rug draag.
Mijn vrienden zouden mij omschrijven als energiek, temperamentvol en zorgzaam. Een uitbundige vriendin die steeds klaar staat voor iedereen. Ik hou wel van een uitdaging en probeer graag nieuwe dingen.
Hoe het voor mij anders kan? Ik ben van het principe dat als iedereen iets groener leeft, we toch al een heel stuk verder geraken. Klein beginnen om dan uiteindelijk groot te kunnen eindigen.